Despre mine

De cele mai multe ori mă numesc „călător”. Îmi place foarte mult să călătoresc și nu stau foarte mult într-un loc. Acest lucru nu se întâmplă și în cazul proiectelor în care cred. Acolo rămân. Călătoresc și găsesc acel ceva care mă inspiră. De acolo și până în a mă pune în fața laptopului nu este mult. Scriu. La final, adaug și fotografiile realizate de mine. Și uite că aici intervine o altă pasiune. Fotografia.

Pentru toate aceste pasiuni am găsit un nucleu: jurnalismul. Așa că, în luna septembrie a anului 2015, mi-am luat bagajul și am plecat în capitala Moldovei, la Iași, pentru a învăța. Mi-am plimbat pasul prin Copou, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” și am cunoscut oameni frumoși în Asociația Studenților Jurnaliști, în redacția „Opinia Stundețească”, la festivalul „Serile Filmului Românesc” și lista continuă.

La polul opus mă întâmpină o altă pasiunea. Iubesc să aflu cât mai multe, să consum și să ofer ceai. În popor se tot aude că ceaiul este pentru cei bolnavi.

Poate sunt, sunt bolnav după citit, fotografiat, descoperit și după ceai. Dar, la un moment dat, mă opresc din toate și scriu. Vin aici pe blog. Exact cum fac acum.

dsc_0124

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s